Föreläsning

Söker du en föreläsare till ert företags nästa konferens, interna föreläsning eller workshop?

Catharina Sjögren (ledarskapscoach, föreläsare och grundare av CoachEffect) erbjuder inspirerande, personliga och interaktiva föreläsningar. Deltagarna får själva göra övningar för ökad självinsikt och förmåga att se sina framtida möjligheter.

Föreläsningar CoachEffect- översikt.pdf

Föreläsningar:

”Coachande Ledarskap”

”Förändringsledarskap – tillväxt och förändring i företag”

”Svåra samtal & Utvecklingssamtal – så kommunicerar du som chef bäst med dina medarbetare”

”Vänd motgångar till möjligheter
Hur kan du använda motgångar till energi och viktiga lärdomar? Hur kan du använda din egen tankes kraft till att se utmaningar istället för hinder. Vill du vara en vinnare eller förlorare?

Interaktiv föreläsning för inspiration och praktiska övningar för att mentalt tänka och agera som en vinnare och inte som en förlorare.

”Coacha dig till framgång”

Vill du lära dig att se nya möjligheter, få perspektiv och veta hur du ska be om återkoppling
(när du inte får den)?

Coaching handlar om att leda dig själv och andra att nå mål. Det handlar om förändring och att lära dig att se möjligheter. Det handlar om dig som människa, ditt beteende och ditt eget förhållningssätt (se pdf för mer info).
Vi tittar på hur du kan stärka ditt coachande förhållningssätt och leda dig själv och andra till framgång. Genom att gå igenom de fem huvudsakliga verktygen för en coach – lär du dig att agera som din egen coach. Du tränar praktiskt på att:
– Lyssna
– Ställa frågor
– Se möjligheter
– Ge återkoppling
– Ge utmaningar och uppgifter
>Nå resultat

”Livspussel – ökad självinsikt och framtidsfokusering”
Föreläsningen ger dig som deltagare konkreta verktyg för att uppnå balans i ditt liv (balans mellan yrkesliv och privatliv).
”Hur kan du få in mer av det som ger dig energi och lycka i livet? Hur sätter du igång en positiv spiral, där det finns mer plats för det som ger dig energi, samtidigt som alla vardags ”måsten” tar stor plats”  – är några av frågorna vi jobbar med.
Syftet med föreläsningen är att ge inspiration, konkreta verktyg och insikt om hur du själv kan påverka ditt livspussel.

”Få den förlorade glädjen tillbaka – påverka ditt liv i positiv riktning genom att se dina framtida möjligheter”
Catharina Sjögren inspirerar genom interaktiva övningar och berättar om hur du kan få in mer glädje i ditt liv.
Syftet med föreläsningen är att få deltagarna att inse att när man förändrar sin egen inställning, så kommer det också att förändra omgivningen.
Livet förändras inte – utan ditt förhållningssätt. När du lärt dig att du kan påverka det som händer genom att se dina framtida möjligheter, påverkas både du och din omgivning i positiv riktning.

 

Föreläsningar och seminarier skräddarsys efter ditt företags önskemål.

Kontakta Catharina Sjögren 0704–444 152 för mer information.